fbpx

Bertus Basson at KAMERS Pop-up Restaurant

Bertus Basson is the award-winning chef behind Overture Restaurant and Bertus Basson at Spice Route, as well as a familiar face on TV as an Ultimate Braai Master judge. Not too far from Overture, he will be hosting a pop-up restaurant at Webersburg for KAMERS Stellenbosch this year.

On the menu Bertus will have delicious duck, BBQ pork belly, buttermilk breakfast pancakes, strawberry pavlova and more. View the full menu below.

Don’t miss this foodie experience at KAMERS, 27 October to 1 November.

Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire Gunn Bertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015 - Photos Claire GunnBertus Basson at KAMERS - Pop-up restaurant in Stellenbosch, 27 Oct - 1 Nov 2015

Photos: Claire Gunn

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Wen Kamers 2015 Somer Kaartjies | Mooi Leefstyl - October 21, 2015

  […] van die jaar met 150 uitstallers. Hierdie jaar sluit dit prettige gaste in soos die bekende Sjef Bertus Basson en Kokkedoor-faam, Nic van Wyn en Martjie Malan. Dit is by die pragtige plaas, Webersburg vanaf 27 […]

 2. KAMERS Stellenbosch - Kitchen.net - October 26, 2015

  […] Stellenbosch – Highlights •Bertus Basson at KAMERS. Award winning chef, Bertus Basson (Overture, Bertus Basson at Spice Route, Ultimate Braai Master), […]

 3. KAMERS 2015 Stellenbosch Part 2 | KAMERS vol geskenke - October 31, 2015

  […] live music by artists like Gerald Clark, Farryl Purkiss, Mr Cat & The Jackal and more, a pop-up restaurant by award-winning chef Bertus Basson, a special chill lounge for the guys to enjoy the rugby and […]

 4. Kitchen.net :: KAMERS Stellenbosch - January 20, 2016

  […] Stellenbosch – Highlights •Bertus Basson at KAMERS. Award winning chef, Bertus Basson (Overture, Bertus Basson at Spice Route, Ultimate Braai Master), […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: